.
Roel Vanderstukken in Familie - aflevering 7279
dinsdag 3 oktober 2023

Roel Vanderstukken: “Ik weet niet of ik dan nog goesting heb”

Het was de moment

Nu Roel Vanderstukken een brasserie heeft geopend, vrezen de fans dat hij niet lang meer te zien zal zijn in ‘Familie’. Maar Roel kan de fans geruststellen, hij verdwijnt nog niet meteen uit de reeks en ook een lange pauze zit er niet aan te komen.

“Dat zou mijn portemonnee ook niet zo fijn vinden. Het verhaal van de brasserie is ook zo plotseling gekomen. Begin deze zomer kwam ons ter ore dat deze zaak te koop stond en tien dagen later was alles al getekend. Voor alle duidelijkheid: ik heb geen nood aan een pauze en het ziet er ook niet naar uit dat ‘Familie’ stopt. Ik heb net mijn contract verlengd”, klinkt het in Story.

Vanderstukken ziet het restaurant niet als een back-upplan voor wanneer ‘Familie’ ooit zou stoppen. Hij heeft nu alleen één van zijn dromen gerealiseerd.

“In het verleden waren er al kansen, maar nu klopte het gewoon allemaal. Bovendien: ik ben 46. Ik had voor mezelf uitgemaakt: als ik het ooit doe, dan moet het voor mijn 50ste zijn, want ik weet niet of ik nadien nog zoveel goesting heb.”