.
Roel Vanderstukken in Familie - aflevering 7245
woensdag 27 september 2023

Roel Vanderstukken maakt droom waar: “Het zal altijd mijn fout zijn”

Hij opende een restaurant

Een man met ambities, dat vind een vrouw bijzonder aantrekkelijk. Roel Vanderstukken had de droom en ambitie om ooit een eigen restaurant te beginnen. Die droom wordt nu werkelijkheid. Ook al gaat dat ten koste van zoon Toots en Ramses die hun vader wat vaker zullen moeten missen.

“We zijn nu twee weken open en het is een beetje een stormloop. Alsof iedereen zo snel mogelijk willen komen eten. Je hebt natuurlijk vaste klanten – de zaak bestaat al sinds 2019- maar je hebt ook de nieuwsgierige fans die willen langskomen. Ik besef natuurlijk dat je als bekende kop op extra publiciteit kan rekenen en ik hoop dat dat nog even zijn werk zal doen”, zegt Roel in Story.

Een bekende Vlaming die een brasserie openhoudt, het heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Als BV wordt je enorm geviseerd.

“het zal altijd mijn fout zijn als er iets verkeerd loopt. Bovendien hebben mijn vennoot en ik de zaak overgenomen in faling – maar wel zonder schulden. Dat betekent dat mensen hun cadeaubonnen van voor de overname in principe kwijt zijn. Ze voelen zich bestolen. Maar je kan een put van iemand anders niet vullen door een nieuwe put te maken.”