.
Roel Vanderstukken
zondag 10 september 2023

Roel Vanderstukken opent restaurant

Droom gaat in vervulling

'Familie'-acteur Roel Vanderstukken is niet gemaakt om stil te zitten. Het contrast met zijn personage Benny kan op dat vlak niet groter zijn. De afgelopen weken was Vanderstukken in het grootste geheim met een nieuw project bezig: hij heeft een restaurant overgenomen.

Roel Vanderstukken en op restaurant gaan, dat is een goede combinatie. In het verleden heeft de acteur en zanger meermaals verteld dat hij enorm kan genieten van op restaurant gaan en dat doet hij nog altijd graag. Zo kwam hij ook al over de vloer bij Frans en Yvonne in Kontich. Helaas ging de zaak mede door corona over de kop. Vanderstukken slaagde erin om de zaak over te nemen en dinsdag opent hij de zaak onder dezelfde naam.

"Een oude droom wordt waar. Vanaf dinsdag 12/9 leggen we jullie graag in de watten met onze ‘nostalgische keuken’", glundert Vanderstukken.

De naam Frans & Yvonne is eigenlijk niet zo toevallig gekozen: het zijn de namen van de vorige bewoners. "Afhankelijk van het tafeltje waaraan je plaats nam, zit je in de living van Yvonne of in de keuken van Frans. Want deze panden bulken van de verhalen, kostbare herinneringen en geschiedenis. De naam van ons restaurant is een eerbetoon aan en een knipoog naar de vorige bewoners: Frans & Yvonne. Frans woonde op nummer 58, terwijl buurvrouw Yvonne elke dag de deur van huisnummer 56 achter zich dichttrok", reageert Vanderstukken.

De acteur en zijn team gaan voor echte beleving. "Frans & Yvonne brengt een Belgische keuken die klassieke smaken met eigentijdse invloeden combineert. Je kan hier terecht voor een heerlijke lunch, gezellig diner en alles ertussen. Op de menukaart vind je zowel klassiekers uit ‘De keuken van Yvonne’ als gastronomische pareltjes met vlees, vis en schaaldiergerechten en heerlijke desserten. We zijn gelegen in het centrum van Waarloos, een landelijke gemeente tussen Antwerpen en Mechelen."

Reserveren kan via https://www.fransyvonne.be/