.
Roel Vanderstukken
vrijdag 10 juni 2022

Roel Vanderstukken: “Ze moeten het beter doen dan ik”

Hij kijkt er niet naar uit

Roel Vanderstukken en Anne-Sophie hebben al heel wat jaren een relatie. Ze hebben ook twee zonen Toots en Ramses. De twee jongetjes zijn Roels oogappels en hij is bijzonder trots op zijn kinderen. En gelukkig voor hen is Roel geen strenge papa.

“Ik ben vooral minder streng geworden. Ook wat school betreft en het parcours dat ze afleggen. Ik ben de laatste die vindt dat ze overal een 9 of 10 op moeten halen. Al wil ik wel dat mijn kinderen het beter doen dan mezelf. Maar uiteindelijk vindt iedereen zijn weg. Van nature kom ik misschien streng over,, maar dat ligt aan de zwaarte van mijn stem”, lacht Roel in Story.

Nu zijn de jongens nog niet zo oud, maar ooit komt er een tijd waarin ze pubers zullen worden. En daar is Roel niet zeker van of hij daar wel naar uitkijkt. “Ik ga me blauw ergeren. Misschien moet ik me meer als Benny opstellen. Die blijft rustig en maakt zich niet druk in alles. Die zou eerder beginnen lachen. Wellicht haal ik nog wel het meest voldoening uit mijn werk bij 'Familie' omdat ik leer van mijn personage. Benny heeft van mij een warmer mens gemaakt.”