.
Roel Vanderstukken
maandag 12 september 2022

Roel Vanderstukken: “Zij sprong er bovenuit”

De klik was er meteen

Met Samira heeft het ‘Familie’-personage Benny Coppens er een nieuwe liefde bij. Samira mag dan wel nee hebben gezegd op het huwelijksaanzoek van Benny, toch zijn ze nog steeds een koppel en vormen ze een nieuw samengesteld gezin.

Ook tussen acteurs Roel Vanderstukken en Belinda Voorspoels was er meteen een goede klik, en dat is niet onbelangrijk als je een koppel moet spelen.

“Er zijn bij de audities veel goeie actrices gepasseerd, maar Belinda sprong er toch uit. Ik ben ook content met de drie tieners die haar kinderen spelen. We hebben lang naar de juiste cast gezocht, en uiteindelijk hebben we die gevonden. Het plaatje klopt”, klinkt het enthousiast bij Roel in Tv Familie.

In een goed draaiende reeks als ‘Familie’ terecht komen, het is een mooie kans, maar het is ook hard werken. En dat is altijd even schrikken voor wie het team mag vervoegen.

“Als debutant moet je veel informatie op korte tijd verwerken, maar bij Belinda ging dat erg vlot. En Benny, die werkt nog steeds bij Wolff en Bos en in de Foodbar, maar de komende weken zullen mijn scènes in ‘Familie’ vooral meer huiselijke taferelen met het gezin zijn.”

Download onze app voor Android of iOS