.
Roel Vanderstukken in Familie - aflevering 6829
zaterdag 14 mei 2022

Roel Vanderstukken: “Zij was de dochter die ik nooit had”

Het afscheid deed pijn

De afgelopen jaren is het een komen en gaan geweest van acteurs bij 'Familie'. Al leek het de laatste maanden toch iets heftiger te zijn dan anders. Heel wat vertrekken werden kort na elkaar aangekondigd en dat kwam hard binnen bij de fans en de acteurs.

“Er verandert veel bij 'Familie', maar dat is eigenlijk altijd zo geweest. Alleen viel het deze keer hard op omdat die namen tegelijkertijd gecommuniceerd werden. Je wilt niet weten hoeveel mensen ik al heb zien vertrekken op die tien jaar tijd. Maar dat is nu eenmaal eigen aan een dagelijkse reeks. Het geeft de serie en ook je personage wat nieuwe zuurstof. En misschien is dat ook wel belangrijk want anders weet ik niet of ik het zo lang zou volhouden”, bekent Roel Vanderstukken in Story.

Ook Roel moest de laatste tijd van enkele dichte collega’s afscheid nemen op de set. “En dat is best wel heavy. Je mag niet vergeten dat we heel intens samenwerken, waardoor je ook dichter naar mekaar toegroeit. Hilde De Baerdemaeker was mijn buddy en met haar heb ik nog steeds contact. Maar ook het afscheid van Jasmijn deed zeer. Ze was de dochter die ik nooit had.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Roel Vanderstukken

Meer Over:

Roel Vanderstukken