.
News Image

Romantiek viert hoogtij in nieuwe single Doran & Ellis

'Voor altijd samen' is hun wens voor 2020.


Doran en Ellis zijn een ‘match made in heaven’. Beide artiesten vormen sinds 2017 een koppel. Niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook hun beider liefde voor muziek zorgt voor heel wat animo ten huize Darmoise-Taelman. Om het jaar op een romantische manier af te sluiten, doken Elke en Doran onlangs in de studio. Het resultaat: ‘Voor Altijd Samen’, een beklijvend duet dat zeker in deze periode van het jaar bij heel wat mensen gevoelens van romantiek en nostalgie zal oproepen.



“Wanneer Georges (Doran's echte naam, nvdr) en ikzelf thuis een vrij momentje hebben, zijn we altijd samen aan het zingen,” steekt Ellis van wal. “Er gebeurt dan ook altijd iets speciaal met ons,” lacht ze. “Omdat ons vorig duet door de fans zo goed werd onthaald en we vaak de vraag kregen wanneer we nog eens iets samen zouden doen, gingen we op zoek naar een nummer voor een nieuw duet.”



Doran vult haar naadloos aan: “Het moest een nummer worden waarbij de romantiek in Ellis’ stem evenzeer tot haar recht komt als de kracht waarmee ik vocaal soms uithaal. We botsten op ‘The Green Green Gras of Home’ van Tom Jones; een klassieker uit 1966 en een ‘all time favourite’ van me.”



Geïnspireerd door de nostalgische melodie, schreef Ellis de tekst van hun nieuwe duet. “Ik hoefde niet lang over de tekst na te denken. De woorden kwamen als vanzelf,” zegt Ellis. En het resultaat mag er wezen: ‘Voor Altijd Samen’ verwoordt op een nostalgische en ingetogen manier, en tegelijkertijd ook op krachtige wijze wat Doran en Ellis voelen voor elkaar. Een nummer waar ook heel wat van hun fans zich in zullen herkennen.



‘Voor Altijd Samen’, de nieuwe singel van Doran en Ellis is zo’n nummer dat nauw aansluit bij de tijd van het jaar. “De gezelligheid van de decembermaand komt eraan. Voor veel mensen ook een moment om even achterom te kijken en ook vooruit te blikken,” zegt Ellis zacht. “En als wij met 2020 in het vooruitzicht één wens mogen doen, dan is dat dat we voor altijd samen mogen blijven,” besluit het koppel samen.



(Nico Vanaken)


Bio van Ellis en Doran

Meer Over:

Ellis Doran