.
Romina Van Camp
zaterdag 11 maart 2023

Romina Van Camp: “Ik ga gelukkiger zijn in Washington” 

“Dat zou een beetje als thuiskomen geweest zijn” 

Romina Van Camp staat voor flink wat uitdagingen want binnenkort verhuist ze naar Amerika om daar ter plaatse verslaggeefster van VTM Nieuws te worden.

Familie achterlaten, nieuwe woning zoeken, totaal andere omgeving en ook een andere cultuur dan in Vlaanderen woedt, het zijn allemaal flink wat uitdagingen. Haar uitvalsbasis wordt Washington en dus niet New York, waar de VTM-correspondenten vroeger woonden.

“Ik ken New York ook omdat ik er als student en jonge twintiger een tijd heb gewoond na mijn studies journalistiek en internationale communicatie. Dat zou een beetje als thuiskomen geweest zijn, maar het wordt dus Washington, vertelt Romina aan Story.

En ze heeft er blijkbaar echt zin in. “In deze fase van mijn leven denk ik dat ik er gelukkiger ga zijn dan in New York”, onthult ze aan Story.

In Washington is veel meer laagbouw, met erg gezellige en Europees en Engels aandoende wijkjes als Georgetown, met terrasjes en toffe winkeltjes. En je hebt er ook meer groen, zeker even buiten de stad.

Bio van Romina Van Camp

Meer Over:

Romina Van Camp