.
Romina Van Camp
dinsdag 19 september 2023

Romina Van Camp: “Ik laat me daar niet meer aan vangen”

Ze let goed op haar budget

Romina Van Camp ging haar droom achterna en ging werken in de Verenigde Staten van Amerika. Ze werkt vanuit Washington voor het ‘VTM Nieuws’ en HLN. Maar het is niet eenvoudig om daar een comfortabel leven te leiden.

“Ik heb van mijn ouders altijd geleerd om niet alles tegelijk op te souperen, en dus te sparen ‘voor later’. Van kinds af aan had ik de smaak te pakken. Van mijn kermisgeld had ik aan het einde van de dag vaak nog over. Mijn broer daarentegen kwam na een uur al extra centen vragen. Op dat vlak zijn we tegenpolen. Ik sta bekend als zuinige spaarder”, zegt Romina in Het Laatste Nieuws.

Voor Romina varieert het van week tot week en van maand tot maand hoeveel ze opzij kan zetten en waar ze haar geld aan uitgeeft. Deze zomer heeft ze bijvoorbeeld weinig kunnen sparen doordat ze op reis zijn gegaan naar Mexico.

“Maar ik laat me niet meer vangen aan fast fashion en ben gestopt met het kopen van goedkope handtassen en kleren in ketsen. De kwaliteit laat vaak te wensen over en ik investeer liever in tijdloze ontwerpen waarbij een eerlijke productie en duurzaamheid minstens zo belangrijk zijn als design.”

Bio van Romina Van Camp

Meer Over:

Romina Van Camp