.
Romina Van Camp
vrijdag 3 maart 2023

Romina Van Camp moet op huizenjacht in Amerika 

De knoop zal snel moeten doorgehakt worden 

Ze is sinds vele jaren een bekend gezicht voor VTM Nieuws en zal volgend jaar met de presidentsverkiezingen in Amerika weer veel meer te zien zijn.

Romina Van Camp verhuist namelijk binnenkort naar Amerika. Ze gaat hiermee Greet De Keyser achterna, die ook al een hele tijd in Amerika woont en ter plekke verslaggeefster is.

Een nieuwe woning ter plaatse zoeken is dus iets wat niet kan wachten. “Toen ik de laatste keer in de VS was in november, ben ik er al gaan verkennen. De regel is: hoe dichter bij het Capitool en het Witte Huis, hoe duurder. Wellicht zal ik dus een stukje verder wonen”, vertelt Romina aan Story.

Ze is al volop koffers aan het pakken maar alles meenemen is niet mogelijk. “Het is veel betaalbaarder om ter plaatse zelf je appartement opnieuw in te richten met goedkopere spulletjes”, aldus Romina.

Greet De Keyser, haar collega die al jaren in Amerika woont, zal haar mee op sleeptouw nemen. “Greet heeft al beloofd me met open armen te ontvangen. Ik heb er veel zin in!”, verneemt Story van Romina Van Camp zelf.

Bio van Romina Van Camp

Meer Over:

Romina Van Camp