.
Romina Van Camp
dinsdag 7 maart 2023

Romina Van Camp zal hem moeten achterlaten 

“Natuurlijk ga ik hem missen” 

Romina Van Camp zal binnenkort verhuizen naar Amerika. Ze wordt daar ter plaatse de vaste verslaggeefster van VTM Nieuws en dus is verhuizen een bijhorende stap.

Dat betekent echter wel dat ze haar familie, haar woonplaats en ook haar huisdier achterlaat. Met dat laatste heeft ze het wel moeilijk. “Fons, onze kat, is heel gevoelig aan vliegtuigreizen. Bovendien is het een echte buitenkat en dat zal daar in Washington niet kunnen”, vertelt Romina aan Story.

“Natuurlijk ga ik hem missen, maar met de feestdagen kom ik al terug. En wat familie en vrienden betreft: er bestaan sociale media om contact te houden, hé”, aldus Romina.

Haar familie en vrienden reageerden allemaal heel enthousiast toen ze hen vertelde over haar nieuwe jobopportuniteit. Iedereen heeft al gezegd dat ze haar zullen opzoeken dus dat wordt de zoete inval ten huize Van Camp.

Uiteraard komen er bij zo’n verhuis heel wat praktische regelingen kijken. “Het verkiezingsjaar 2024 zal enorm druk worden, dus wil ik van de rest van dit jaar vooral gebruik maken om me daar goed in te werken en mijn draai te vinden”, bekent Romina Van Camp aan Story.

Bio van Romina Van Camp

Meer Over:

Romina Van Camp