.
Romina Van Camp
dinsdag 28 februari 2023

Romina Van Camp zet unieke stap in haar leven 

2024 wordt een heel belangrijk jaar 

De Amerikaanse presidentsverkiezingen komen er terug aan in 2024. Dit wereldnieuws zal uiteraard op de voet gevolgd worden door menig journalisten en daar is Romina Van Camp eentje van.

Ze is echter niet aan haar proefstuk toe want ook in 2015 was ze de correspondente van VTM Nieuws voor de verkiezingen in Amerika.

“Achteraf heb ik er meerdere verkiezingen gevolgd voor VTM”, vertelt Romina aan Story. Vandaar dat ze dan nu ook de beslissing heeft genomen om naar Amerika te verhuizen.

“Ik had op de nieuwsredactie al de ambitie uitgesproken n dat ik graag méér in de Verenigde Staten wou werken, dus op dat vlak was het voor mij geen grote verrassing toen ik werd gevraagd als Amerika-correspondente voor VTM en HLN”, aldus Romina.

Ze ging echter niet over één nacht ijs om te beslissen want zoiets verandert je leven volledig. Eens er ook over de praktische zaken een akkoord was bereikt heeft ze echter niet meer getwijfeld. Haar uitvalsbasis wordt Washington D.C. “Het moest een uitvalsbasis aan de oostkust zijn, vanwege het kleinere tijdsverschil met Europa”, verneemt Story nog van Romina Van Camp.

Bio van Romina Van Camp

Meer Over:

Romina Van Camp