.
Roos Van Acker
zondag 6 oktober 2024 14:00

Roos Van Acker: “Het was hard om afstand te doen”

Ze begint aan een nieuwe start

We kennen Roos Van Acker natuurlijk als vaste waarde bij Studio Brussel, maar daar komt nu verandering in. Ze is vanaf nu te horen bij Radio Willy en trekt de deur van de VRT achter zich toe.

Ze heeft altijd heel graag bij Studio Brussel gewerkt, maar ze moet toegeven dat er nu een soort keurslijf van zich is afgevallen.

“Ik wou niet vastroesten en voelde dat gebeuren bij de VRT. Daarom heb ik de stap gezet. Deze zomer mocht ik al wat vlieguren maken bij Willy en maar goed ook: de knoppen staan toch wat anders. Ik heb het systeem nu onder de knie. Op het terras in Leuven had ik ook contact met het publiek. Helemaal anders dan die donkere VRT-studio van de laatste jaren waarbij ik enkel contact had via een app”, lacht ze in Primo.

Roos heeft veel mooie herinneringen gemaakt bij Studio Brussel en ze gaat het daar heel erg missen. Voor ‘De Tijdloze 100’ zal ze missen.

“Ik heb dat jaren onafgebroken gedaan, de komende editie zou ik mijn twintigste verjaardag vieren met veel presentatoren naast mij op oudejaar. Ik stak telkens veel tijd in het programma dat ik beschouwde als mijn kindje. Het was ongelofelijk hard om afstand te doen, maar ik ga met veel plezier luisteren naar de komende 'Tijdloze 100'. Ik supporter achter de schermen.”

Bio van Roos Van Acker

Meer Over:

Roos Van Acker