.
News Image

Rox 13 - met Jelle Florizoone

Falen is geen optie voor Rick, Olivia en Xavier!
Rick, Olivia en Xavier: drie jonge helden met speciale talenten én een nog veel specialere auto: de biologische superwagen ROX. In het grootste geheim worden ze door ‘de kolonel’ ingeschakeld om misdaden op te lossen. Falen is geen optie!

Miss Poes
Iemand heeft het gemunt op de Nationale Missverkiezing. Dat is duidelijk na enkele aanslagen op de missen. De opdracht van Team Rox is om de misskandidates te beschermen en ervoor te zorgen dat de Missverkiezing vlekkeloos verloopt. Deze missie is een kolfje naar de hand van Xavier. Ja, twaalf mooie dames beschermen ziet hij wel zitten. Maar Olivia vindt de opdracht heel wat minder leuk omdat zij undercover moet gaan als één van de missen.

Atoomalarm
Er is een aanval gebeurd op de ultrageheime militaire basis Alfa waar atoomwapens worden ontmanteld. Een groep terroristen wil een atoombom in handen krijgen. Ze kunnen elk moment toeslaan. Team Rox moet ervoor zorgen dat de atoombom niet in verkeerde handen valt. Een netelige zaak, waar de kolonel zelfs sergeant Jozefien voor inschakelt.

Monsterstunt
Olivia en Xavier gaan naar een stuntshow kijken. Er gebeurt een verdacht ongeval met stuntman Dave Devil. Olivia en Xavier vermoeden dat er kwaad opzet in het spel is. Ze contacteren de kolonel, die hen de toelating geeft om een onderzoek te starten. Rick kan jammer genoeg niet mee, want hij moet studeren. Maar zijn hulp vanuit het labo is al snel vereist als de ene na de andere sabotage de stuntshow onveilig maakt.

Red de zeehond
In de zeehondencrèche loopt er steeds meer fout met de verzorging. De inspecteur dreigt de crèche te sluiten. Olivia en Xavier besluiten om er vrijwilligerswerk te gaan doen. Zo kunnen ze terwijl een oogje in het zeil houden zodat er niets meer fout loopt. Maar al snel verandert het babysitten op de zeehonden in een regelrechte missie. Want iemand lijkt erop uit om de zeehonden kwaad te berokkenen…

Met: Jana Geurts, Jelle Florizoone, Jeremy Vandoorne