.
Roxeanne Hazes
donderdag 26 januari 2023

Roxeanne Hazes sleept moeder Rachel voor de rechtbank

Wat is er aan de hand?

In Nederland is er al weken veel geschreven over de rechtszaak die Roxeanne Hazes aanspant tegen haar moeder Rachel Hazes. Roxeanne wil weten hoe het echt zit met de erfenis van haar vader André Hazes en of alles nu echt haar moeder toebehoort.

Roxeanne en Rachel zijn al heel wat jaren niet meer de beste vriendinnen, maar deze rechtszaak zorgt toch voor een triest dieptepunt.

Begin februari wordt een oordeel geveld in de rechtszaak en dan is het nog maar de vraag wie er hier als winnaar uit de bus zal komen. Met wat geluk is Roxeanne binnenkort toch heel wat rijker.

Rox wil al een tijdje meer duidelijkheid over de erfenis van haar vader, maar die leek ze nooit te krijgen. Het is dan ook de vraag wie de dag van vandaag aanspraak mag maken op de vele inkomsten die André Hazes nog altijd jaarlijks binnenbrengt.

Rachel zou altijd geweigerd hebben om de documenten rond de erfenis voor te leggen en dus vond haar dochter het nu tijd voor gerechtelijke stappen, schrijft Dag Allemaal.

Wie uiteindelijk wint, dat weten we op 6 februari, wanneer de rechtbank een uitspraak doet over deze zaak. Als we omstaanders mogen geloven, dan maakt Roxeanne een grote kans om deze zaak ‘te winnen’.

Bio van Roxeanne Hazes

Meer Over:

Roxeanne Hazes