.
Ruben Bauwens
dinsdag 18 juni 2024

Ruben uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik sta voor alles open” 

2de keer goeie keer? 

Het is tijd voor Ruben om na tien jaar nog eens zijn kans te wagen bij ‘Boer zkt Vrouw’. Hij nam tien jaar geleden al deel, maar bleef helaas zonder vrouw achter.

Ruben heeft geen moment getwijfeld toen Dina Tersago hem opnieuw vroeg om deel te nemen. Zij is doorheen de jaren een goede vriendin van de boer geworden.

“Ik ben helemaal klaar voor een nieuwe relatie. Op mijn 34ste voel ik dat het tijd wordt om mij te settelen. Toen was ik daar nog niet klaar voor. Ik was 24 en te jong en kortzichtig. Ik baseerde mij te veel op het uiterlijk, en wilde per se een boerendochter die mij kon helpen op de boerderij. Mezelf inleven in de wereld van iemand anders, dat kon ik niet. Intussen ben ik een ander mens geworden, met een heel andere kijk op het leven”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Veel eisen heeft Ruben niet, ook niet op vlak van hobby’s of leeftijd. Ook een vrouw met kinderen is zeker welkom.

“Ik sta voor alles open. Dat was tien jaar geleden wel anders. Het enige wat ik van een vrouw verwacht, is dat ze me steunt. Dat ze begrip heeft voor het onregelmatige boerenleven en niet klaagt wanneer ik plots weg moet omdat een koe gaat bevallen. Daar liep het soms mis in mijn vorige relaties.”

Bio van Ruben Bauwens