.
Ruben Bauwens
vrijdag 14 juni 2024

Ruben uit ‘Boer Zkt Vrouw’ waagt opnieuw zijn kans 

Hij is klaar om zich te settelen 

Het gebeurt nooit, maar toch is er een boer in Vlaanderen die voor een tweede keer zijn kans wil wagen bij ‘Boer Zkt Vrouw’. Boer Ruben bleef tien jaar geleden achter met een gebroken hart, maar voelt nu nog meer dan ooit de drang om zich te settelen.

Tien jaar geleden viel Ruben voor Kitty en ook zij leek een relatie met de boer wel te zien zitten. Ze genoten van zijn aandacht en een romance leek in de maak te zijn.

Toch voelde Kitty de klik niet en werd het hart van de boer gebroken. Kitty bleef eerlijk met Ruben en pakte haar koffers zonder dat ze zelf naar huis werd gestuurd.

Ruben bleef achter met Mallica, maar hij kon Kitty niet uit zijn hoofd zetten. De twee besloten er dan samen de stekker uit te trekken.

“Mallica was verliefd op mij, maar ik had geen gevoelens voor haar. Ik had vlinders voor Kitty, maar ook al werd er wat heen en weer geflirt, toch was 't het gevoel niet wederzijds. Ik vind het nog steeds jammer dat zij niet met mij op romantische trip is vertrokken om uit te zoeken of er meer in zat. Daarna hadden we nog als vrienden verder kunnen gaan. Ik had de boerderijweek liever in schoonheid afgesloten. Maar goed, het is wat het is, ik wil niet met modder gooien.”