.
Ruben Van Gucht
zondag 7 augustus 2022

Ruben Van Gucht heeft affaire met ex van Adriaan Van den Hoof

Zijn vrouw lijkt op de hoogte te zijn

Het werd al geschreven in de Vlaamse pers, maar ondertussen ook in de Nederlandse: Ruben Van Gucht zou zijn vrouw Blanka Vlašić volop aan het bedriegen zijn en dat terwijl zij een kind van de sportjournalist verwacht.

Ruben en de vrouwen in kwestie zouden het ook niet onder stoelen of banken steken en doen gewoon alles in het openbaar. Zo is er onder andere zijn romance met Charlotte, de ex van Adriaan Van den Hoof, die tot op de dag van vandaag nog steeds stand zou houden.

En ook aan Dag Allemaal werd de aanhoudende romance met Charlotte bevestigd. Zo zouden ze in Lier geregeld samen in het openbaar verschijnen en posten ze op hun sociale media vaak gelijklopende foto’s.

En wat met Blanka? Als alles zo openbaar is, kan het bijna niet anders dan dat de ex-topsportster op de hoogte is van wat haar man allemaal uitspookt. Ruben en zijn manager laten in ieder geval niks van zich horen en weigeren te reageren op alle geruchten.

De Nederlandse juice-kanalen taggen Blanka veelvuldig in hun berichten over het bedrog, maar Blanka lijkt niet te reageren. Meer nog, aan haar Instagram te zien, lijkt er geen vuiltje aan de lucht.

Bio van Ruben Van Gucht

Meer Over:

Ruben Van Gucht