.
News Image

Ruben Van Gucht herdenkt trieste verjaardag

Wat is er precies gebeurd?


Zaterdag was het drie jaar geleden dat de wereld van Ruben Van Gucht stil stond. Vandaag drie jaar geleden viel de hemel op ons hoofd. Abrupt en op een vreselijke manier van ons weggerukt. De wonde is misschien toegegroeid, maar het litteken blijft voor altijd, schrijft Ruben op Instagram. Wat er drie jaar geleden gebeurd is? Wel, zijn hond Odette ging toen heen.



Onze allerliefste Odette werd vergiftigd, als gevolg van een worst die ze tijdens een wandeling vond. Een worst die vermengd was met het uiterst giftige en dodelijke Temic. Uiterst dodelijk voor dier, maar ook voor mens. Het gaat hier niet enkel om dierenwelzijn, maar ook om volksgezondheid. Een product dat al jaren niet meer in de handel verkrijgbaar is en al jaren niet meer gebruikt mag worden. Maar toch zijn er nog steeds onverlaten die het blijkbaar over hun hart krijgen om zoiets te doen, om dieren vreselijk te laten afzien en families met veel tranen achter te laten. Hartelozen met andere woorden. En wat hebben we aan hartelozen in deze wereld? Hoog tijd om alle illegale gifproducten die nog op zolders of in stallen liggen, te laten inleveren. Kan niet zo moeilijk zijn. Illegaal is illegaal. Tijd om misdaad te stoppen., schreef Ruben bijna drie jaar geleden op Instagram.



De feiten hebben een diepe indruk nagelaten op de presentator en sportanker. Odette is nog niet vergeten, integendeel. Iedere avond zeggen we nog slaapwel tegen jou. Omdat jij voor altijd in ons hart blijft wonen. Wij zien jou nog steeds ongelooflijk graag, lieve Odette, schreef Ruben zaterdag op Instagram.


Bio van Ruben Van Gucht

Meer Over:

Ruben Van Gucht