.
Rune en Michiel uit Boer Zkt Vrouw
zondag 16 juni 2024

Rune uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik kan daarmee lachen” 

Maar niet iedereen kan dat 

Als je als boer deelneemt aan ‘Boer Zkt Vrouw’, dan weet je dat je tijdens het programma moeilijke keuzes zal moeten maken. Bij boer Michiel ging de keuze tussen Anouchka en Rune, en die keuze leek uiteindelijk niet zo moeilijk te zijn.

Ondanks het zware rugzakje dat Anouchka al met zich meedroeg en ondanks dat zij best gevoelig is, heeft Michiel er geen moment van wakker gelegen dat hij uiteindelijk voor Rune zou kiezen.

“Ik denk juist dat zij zeker steun gevonden zou hebben bij Michiel, daar lag het probleem volgens mij niet. Ik denk wel dat het soort grapjes dat Michiel soms maakt Anouchka heel onzeker zou kunnen maken. Ik kan daarmee om, met dat soort grappen, maar voor anderen zou dat gevoeliger liggen”, zegt Rune in Dag Allemaal.

Zo zullen veel kijkers zich nog bepaalde grapjes van Michiel herinneren en zullen sommige van die grapjes niet bij iedereen goed zijn overgekomen.

“Heel Vlaanderen heeft gezien dat ik niet maatje 36 heb, en Michiel vindt het leuk om te zeggen: 'Ge kunt niet alles hebben in het leven, een dikke vrouw en veel plaats in bed.' Ik kan daarmee lachen, maar ik kan me voorstellen dat zoiets bij anderen - die onzekerder zijn - niet zomaar zou passeren.”