.
Ruth Becquart
woensdag 15 maart 2023

Ruth Becquart kan geen prioriteiten stellen  

“Dan verlies ik de pedalen” 

Bij Ruth komt alles keihard binnen en ze kan geen onderscheid maken tussen wat belangrijk is en wat niet. En dan verlies ik de pedalen al eens. Als ik hard aan het werken ben, slaap ik ook slechter. Terwijl ik juist veel slaap nodig heb”, bekent ze aan Primo.

Om dit te verwerken is een flinke wandeling of sporten dé ideale uitlaatklep. “Maar ik ga ook graag eens lekker eten”, aldus Ruth.

Haar dochter studeert inmiddels ook en Ruth had last van ‘het legenestsyndroom. Daarnaast maakt ze zich snel zorgen dus haar dochter laten studeren op kot is een hele uitdaging. Maar echt veel raad geven doet ze niet. Ze moet echt haar eigen gang gaan.

Zij en haar man zijn ondertussen meer dan 25 jaar samen. “Met ups en downs, zoals bij iedereen. We zien elkaar heel graag. We steunen elkaar onvoorwaardelijk”, geeft Ruth mee aan Primo.

“We hebben het elkaar ook altijd gegund om onszelf te blijven ontwikkelen. Zowel privé als in ons werk. Dat is een heel mooi cadeau dat ik van mijn man heb gekregen. Het zit goed, ons nestje. Dat gezinsgeluk heb ik echt nodig als rusteloze mens”.

Bio van Ruth Becquart

Meer Over:

Ruth Becquart