.
Ruth Beeckmans en haar overleden man Gary
donderdag 6 juni 2024

Ruth Beeckmans: “Dan is dat gemis nog harder” 

Ze moeten het al twee jaar zonder hem doen 

In 2022 overleed Gary, de partner van Ruth Beeckmans, geheel onverwacht. Het is dan wel al twee jaar geleden, het verdriet slijt helaas nooit.

“Mijn twee dochters en ik proberen een zo hecht mogelijk gezin te vormen, maar dragen hun lieve papa mee in alles wat we doen. Ik vind het belangrijk dat hij deel blijft uitmaken van ons gezin. We nemen Gary mee in wie we waren, wie we zijn én wie we zullen worden. Ik wil dat niet in een verdrietige setting doen, want daar stond Gary niet voor. En ons gezin ook niet. Ik probeer dus vooral op die manier een zo mooi mogelijk leven uit te bouwen. Maar het gemis blijft groot”, zegt Ruth in Primo.

Ruth is haar partner nog lang niet vergeten en post nog regelmatig over hem op sociale media. Op die manier kan ze haar verdriet delen en het helpt haar wel tijdens het rouwproces.

“Het helpt mij wel om geregeld zijn naam uit te spreken en naar de buitenwereld te tonen hoe graag we Gary nog altijd zien. De liefde is nog steeds eindeloos en zal dat altijd blijven, ook als de rollercoaster ooit terug naar boven gaat. Er zit voor altijd een gat in ons hart en dat krijgen we nooit meer dicht. Zeker op bijzondere momenten als Vaderdag of zijn verjaardag voelt dat gemis nog harder.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans