.
Ruth Beeckmans
zondag 30 juni 2024

Ruth Beeckmans: “Dat zal ik nooit tegen hen zeggen” 

Dat komt niet in haar op 

Is er niet voor iedereen iets in de wereld waar we ontzettend boos van kunnen worden? In ‘Sneeuwwitje’, de nieuwe musical van Studio 100 mag onder andere Ruth Beeckmans in de huid kruipen van de boze stiefmoeder.

Zij kan wel eens kwaad worden op haar twee dochters Charlie-Sue en Cobey-Mae. Dat vertelt ze in Story.

“Zelfs als er mensen rond staan. Maar voor alle duidelijkheid: ik vlieg dan wel eens uit, maar niet zoals de koningin tegen haar stiefdochter Sneeuwwitje. 'Ik heb nooit van je gehouden en zal ook niet van je houden', zoiets zal ik nooit zeggen tegen mijn dochters.”

Beeckmans heeft het een tijdje rustiger aan gedaan en dat nadat haar partner geheel onverwacht overleed. Maar nu is ze weer helemaal klaar om te schitteren.

“Ik denk dat het goed is dat ik weer volop aan het werken ben. Niet alleen als voorbeeld naar mijn kinderen toe - dat mama, ondanks de rugzak die ze meedraagt, vooruit wil in het leven - maar ook voor mezelf. Als ik veel omhanden heb, verzet dat mijn gedachten. Thuis zitten lost niets op, al blijft het gemis groot. De kinderen en ik proberen onze puzzel opnieuw te leggen, maar dat ene stukje - mijn man Gary dus - is onvervangbaar. Dat zal voor altijd pijn doen. Het is en blijft een verwerkingsproces met vallen en opstaan. Gelukkig word ik omringd door mensen die ik graag heb en die ook begrijpen wanneer ik er nog eens onderdoor zit.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans