.
Ruth Beeckmans
zaterdag 19 oktober 2024

Ruth Beeckmans: “Ik had dat nochtans graag gedaan”

Maar het paste niet

2,5 jaar geleden overleed Gary, de man van Ruth Beeckmans. Het gebeurde geheel onverwachts en sindsdien staat Ruth er alleen voor, samen met haar twee dochters. Het ging even moeilijk, maar ondertussen heeft ze haar draai weer gevonden.

Ruth was een tijdje niet op televisie te zien en dat was een bewuste keuze. Maar nu is ze zoals enkele andere van haar collega’s te zien in ‘Sterregem’, waar ze één BV imiteert, in tegenstelling tot haar collega’s.

“Ik had echt niet meer tijd in mijn agenda, anders had ik dat graag gedaan. Het was de afgelopen maanden zo druk met het theaterstuk Aspe, de musical Sneeuwwitje en dan de hitmusical Grease. Tussendoor had ik ook opnames voor Sterregem en Een Echte Job”, zegt ze in Story.

Dat is heel veel werk en heel wat bekende mensen dreigen op zo’n moment zichzelf voorbij te lopen. Maar bij Ruth viel het mee.

“Het zijn allemaal dingen die ik graag doe. Als ik tegen mijn zin zou moeten gaan werken, kreeg je een heel ander verhaal. Maar ik haal er net veel plezier uit, alleen voel ik me nu wel moe.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans