.
Ruth Beeckmans
donderdag 9 februari 2023

Ruth Beeckmans is getuige van unieke momenten

Live meegemaakt vanop de eerste rij

Een nieuw programma op VTM waar Ruth Beeckmans mensen helpt om de liefde van hun leven ten huwelijk te vragen, dat is ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’.

Ruth heeft als presentatrice de taak om alles in goede banen te leiden én om een klankbord te zijn voor de deelnemers want zij komen terecht in een emotionele rollercoaster.

“Die koppels zijn stapelverliefd op elkaar. En als ze zien hoeveel moeite hun partner in het aanzoek heeft gestoken om hem of haar de mooiste dag van zijn of haar leven te geven dan kan je niet anders dan ‘ja’ zeggen”, vertelt Ruth in Story.

“Het is geen Blind Getrouwd, want ze zijn al samen. Het draait rond het huwelijksaanzoek en nadien de trouw”, geeft Ruth Beeckmans mee aan Story. En dat maakt zij allemaal life mee vanop de eerste rij.

Maar ook zij zelf leerde heel wat uit dit avontuur. “Dat je de liefde elke dag moet vieren. Door dit programma, maar ook door mijn persoonlijke verlies, besef ik meer dan ooit hoe kostbaar dat is en hoe hard je dat moet koesteren”, aldus Ruth Beeckmans.