.
Ruth Beeckmans
zondag 4 juni 2023

Ruth Beeckmans: “We hebben hier niet voor gekozen”

Het is iets meer dan een jaar geleden

Je partner verliezen, het is allesbehalve leuk. Voor presentatrice Ruth Beeckmans werd het jammer genoeg harde realiteit. Zij staat nu alleen in voor de opvoeding van hun twee dochters Charlie-Sue en Cobey-Mae.

“Er waren zaken in de opvoeding waarover Gary en ik van mening verschilden en het zijn net die punten die ik voortaan eerder op zijn manier wil doen. Om zijn DNA mee te nemen in hun opvoeding. Vroeger vond ik het niet erg als Charlie-Sue pas op het laatste moment haar huiswerk maakte, Gary wel. Dat neem ik nu van hem over”, vertelt Ruth in Story.

Ruth is nog jong en er zou zomaar eens een nieuwe liefde in haar leven kunnen komen. En dat is een vraag die veel mensen haar vaak stelen.

“Dat zal de toekomst uitwijzen. Sommigen ontmoeten een nieuwe partner, anderen blijven voor de rest van hun leven alleen. Één ding weet ik wel: Gary en ik blijven in mijn hart voor altijd een koppel. Wij hebben elkaar niet losgelaten, we hebben er niet voor gekozen om uit elkaar te gaan. Zijn vreselijke dood heeft hiervoor gezorgd.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans