.
Ruth Beeckmans
donderdag 23 februari 2023

Ruth Beeckmans zorgt voor unieke huwelijksaanzoeken

Een nieuwe job voor Ruth Beeckmans

In het nieuwe VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ gaat een nietsvermoedend koppel op reis om hotels te beoordelen. Althans, dat denkt één van de twee partners toch want in realiteit heeft de andere partner hen ingeschreven voor het nieuwe VTM-programma.

Totaal onverwachts krijgt men dus een huwelijksaanzoek en als kers op de taart zal het huwelijk dan ook 24 uur later al plaatsvinden in het land waar men op dat moment zit. Of ze allemaal ‘ja’ zeggen houdt Ruth nog even geheim.

“Ik vond het heel bijzonder om vanop de eerste rij getuige te mogen zijn van één van de belangrijkste momenten in een mensenleven”, zegt presentatrice Ruth Beeckmans in Story.

Volgens haar voel je in het programma hoe ver iemand wil gaan om zijn liefde aan iemand te bewijzen. Voor de deelnemers is het dan ook een emotionele rollercoaster waarin ze terecht komen.

“Mijn taak is om alles wat in goede banen te leiden, maar ook om een klankbord te zijn. Niet alleen voor de partner die het huwelijksaanzoek gaat doen, maar ook voor wie ten huwelijk wordt gevraagd”, verklaart Ruth Beeckmans in Story.