.
Sabine De Vos
donderdag 29 februari 2024

Sabine De Vos: “Ik had geen zin om dat te bewijzen”

Ze heeft vaak ‘nee’ gezegd.

Sabine De Vos was een van de presentatrices van ‘De Droomfabriek’ in de jaren 90. Ze is nu al een tijdje niet meer op het scherm te zien, maar toch staat ze nog altijd open om iets op televisie te doen.

“Maar het moet iets zijn waar ik me goed bij voel. Ik heb nog altijd goesting om humaninterestprogramma’s te maken, zoals programma’s over bewust reizen, de positie van de vrouw en hoe mooi en kostbaar onze wereld is”, zegt Sabine in Dag Allemaal.

De presentatrice heeft vaak ‘nee’ gezegd en dat is haar niet altijd in dank afgenomen. Maar in sommige dingen had Sabine gewoon geen zin.

“Ik had geen zin om te bewijzen dat ik tegen min 20 graden kou kan, ik haat kou. Of om voor de camera's ayahuasca (een Zuid-Amerikaanse hallucinogene drank, nvdr) te nemen. Dat waren en zijn heel bewuste keuzes. Die hebben me misschien niet altijd vooruitgeholpen in mijn carrière en ik weet wel dat je niet alleen kan doen wat je graag doet, maar als je zwaar ziek bent geweest, elimineer je overbodige mensen en zaken.”

Bio van Sabine De Vos

Meer Over:

Sabine De Vos