.
 Sabine Hagedoren
zaterdag 3 februari 2024

Sabine Hagedoren: “Er was er eentje slinkser dan zij” 

Maar ze is wel trots 

Dertig jaar, zo lang presenteert Sabine Hagedoren al ‘Het Weer’. Dertig jaar lang voorspelt Sabine ons of het mooi weer zal worden of dat we ons toch aan regen kunnen verwachten.

Na dertig jaar op antenne te verschijnen is de stress tegenover de allereerste uitzending gelukkig al veel verminderd.

“Door de jaren heen ben ik daarin gegroeid. In mijn begintijd was het allemaal minder hectisch dan nu. Mijn collega Jacotte Brokken startte vorig jaar en zij moest er onmiddellijk staan in al die verschillende weerberichten. Ik kon destijds geleidelijk groeien. Ik ben er niet zenuwachtig meer voor, maar er is wel een gezonde alertheid. Meestal is mijn eerste take dan ook de beste dankzij die verhoogde concentratie”, zegt Sabine in Primo.

Sabine heeft er vorig jaar een vrouwelijke collega bij gekregen, Jacotte Brokken. Sabine heeft veel bewondering voor wat Jacotte heeft gepresteerd in ‘De Slimste Mens’.

“Ze heeft het ongelofelijk knap gedaan. Voor mij is ze de allerslimste, alleen was er toch nog ééntje die een beetje slinkser was dan zij. Ze had de meeste seconden. Hoedje af! Ik heb haar af en toe wat berichtjes gestuurd en ik had haar even gezien net voor de finale zou uitgezonden worden. Ze gaf geen krimp en heeft niets verklapt. Jacotte is een heel fijne collega, net als Bram Verbruggen trouwens.”

Bio van Sabine Hagedoren

Meer Over:

Sabine Hagedoren