.
Sabine Hagedoren
vrijdag 7 oktober 2022

Sabine Hagedoren: “Ik vervulde zijn laatste wens”

​​​​​​​Ze ging snel weer aan het werk

29 jaar geleden presenteerde Sabine Hagedoren voor het eerst het weerbericht. Dat was op 6 oktober 1993 en ze was toen 25 jaar. 4 jaar lang combineerde ze haar job als lerares met haar job als weervrouw. Een stevige klus.

“Ik speelde als kleine meid schooljuf en ik ben schooljuf geworden. Maar sinds 1997 ben ik voltijds weervrouw geworden. Op dat moment bleven Frank Deboosere en ik als enigen van de toenmalige ploeg van vijf weermensen over”, citeert Tv Familie Sabine.

Maar Sabine heeft meer gepresenteerd dan het weer alleen. Zo presenteerde ze ook ‘Sabine op stap’, ‘Ticket’ en ‘Vlaanderen vakantieland’. Ze was ook twee afleveringen lang te zien in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Bij veel mannen is Sabine bekend omwille van haar volle boezem en daar werden de afgelopen jaren ook veel grapjes over gemaakt. Gelukkig kan ze er mee lachen en heeft ze niet al te veel complexen over haar boezem.

Maar hoewel het geluk Sabine heel vaak tegemoetkwam, heeft ze ook een moeilijke tijd gekend. Zo verloor ze haar man Jurgen in de zomer van 2016. Hij was ook de papa van haar kinderen. Sabine nam de tijd om te rouwen, maar krabbelde ook terug recht, zo vervulde ze de laatste wens van haar man door amper een week na het overlijden als terug op post te zijn op de VRT. Wat een sterke vrouw!