.
Sabine Hagedoren
zondag 12 december 2021

Sabine Hagedoren na overlijden echtgenoot: “soms begin ik opnieuw te huilen”

In 2016 verloor ze haar echtgenoot

2016 zal altijd een pijnlijk jaar blijven voor weervrouw Sabine Hagedoren. Dat jaar verloor ze haar man Jurgen aan een slepende ziekte. Verdriet die voor altijd een deel van Sabine zal blijven. Hoewel ze zoveel mogelijk goedlachs door het leven probeert te gaan, zijn er nog steeds momenten van emoties die haar op de meeste onverwachte momenten lijken te overvallen.

“Als ik in de auto zit of een muziekje hoor of iemand zie die hem heeft gekend – komen er herinneringen naar boven. Dan denk ik: ‘Wat krijg ik hier nu?’ en begin ik te huilen. Het gemis kan er even heel hard terug zijn. Maar ik weet ondertussen: dat gaat over. Ik laat het toe”, legt ze uit in Het Laatste Nieuws.

Sabine mag dan wel iemand kwijt zijn die haar heel dierbaar was, ze beseft ook dat hij niet meer terugkomt. “Gelukkig is er ook veel moois achtergebleven. Ik ben dankbaar voor alle momenten die we hebben gedeeld. Het was niet de bedoeling dat ik onze kinderen alleen zou opvoeden – maar de situatie is anders uitgedraaid en daar maak ik het beste van.”

Bio van Sabine Hagedoren

Meer Over:

Sabine Hagedoren