.
Saïd Bourmazoughe
dinsdag 11 juni 2024

Saïd Boumazoughe: “Een beetje show hoort erbij”

Hij was zich daar niet van bewust

Tijdens de eerste aflevering van ‘Special Forces VIPS’ had niemand er een goed oog in dat Saïd Boumazoughe het ver zou schoppen. De acteur begon er een beetje lacherig en stoer aan, maar al snel had hij door dat dit geen plezieruitstapje was.

“Het was een confrontatie met mezelf. Op sociale media proberen we ons allemaal mooier en beter voor te doen dan we zijn, maar hier zag je alle deelnemers van hun meest menselijke, kwetsbare en soms ook lelijke kant. Ik ben dankbaar voor het avontuur, al besefte ik heel snel dat ik het steeds zwaarder zou krijgen. Gelukkig was het een supertoffe groep. En het was leuk om mezelf eens niet in een personage te verliezen, maar in mezelf”, klinkt het in Dag Allemaal.

De instructeurs hadden het tijdens de eerste evalutatie al meteen correct wanneer ze zeiden dat Boumazoughe een acteur was. Al was dat volgens Saïd niet zo moeilijk om te raden.

“Ik ben een verhalenverteller, extravert, een beetje show hoort erbij als acteur. Da's een façade die ik optrok waar ik me niet van bewust was. Maar nu en dan kom je in situaties terecht waar je niet de showman hoeft te zijn, en gewoon moet durven te zijn wie je bent, ook al is dat soms een nobody. Dat heb ik hier geleerd.”

Bio van Saïd Boumazoughe

Meer Over:

Saïd Boumazoughe