.
sam gooris, kelly pfaff
vrijdag 12 april 2024

Sam Gooris bang om groot nieuws aan schoonvader Jean-Marie te vertellen

Zij deed het dan maar

Sam Gooris en Kelly Pfaff waren al eventjes gelukkig samen, toen de twee besloten dat het tijd was voor kinderen. Toen de twee er helemaal klaar voor waren en de grote stap wilden zetten, ging het allemaal veel sneller dan ze zelf hadden verwacht. “Dat Gooris zo snel in de boel ging spelen, dat had ik toen niet verwacht. Maar ik was heel blij”, klinkt het bij Kelly in de podcast Welcome To The AA.

Kelly wilde voor de zekerheid graag eerst eens naar de huisarts en dat had ook vader Jean-Marie Pfaff opgemerkt. “Hé, Gooris, wat is er? Jullie gaan naar de dokter, je hebt mijn dochter toch niet zwanger gemaakt?”

Uiteindelijk mocht Sam toch de blijde boodschap gaan overbrengen dat Pfaff opa zou worden. “Mijn schoonmoeder had Jägermeister op een plateau gezet. En ik moest met twee glaasjes vol drank bij hem geraken. Twee, drie keer ben ik tot in de living gegaan, maar ik moest terug want de glaasjes waren altijd leeg omdat ze omvielen. Ik was precies een thriller aan het spelen”, lacht Sam.

Volgens Kelly verliep het toch allemaal een beetje anders en is zij het eerst aan haar vader gaan vertellen. “Jij bent dat gaan zeggen? Dat was drie kwartier later en ik ben het eerst moeten gaan zeggen, want hij durfde niet”, lacht Kelly.

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris

Bio van Kelly Pfaff en Jean-Marie Pfaff