.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
zondag 21 mei 2023

Sam Gooris: “Dat gebeurt echt nog heel zelden”

Het valt allemaal goed mee

Wie denkt aan ambiance op een podium, die denkt ook wel eens aan Sam Gooris. Sam staat garant voor een feest en het dak gaat er altijd af wanneer Sam op het podium verschijnt.

Sam wordt vaak geboekt om op te treden laat op de avond en dan ligt hij vaak pas na middernacht bij zijn vrouw Kelly Pfaff in bed. Al lijkt het de laatste jaren goed mee te vallen.

“Het gebeurt nog zelden dat ik in een discotheek wordt geboekt, ook omdat er minder dancings zijn. Wanneer ik toch in een danstent optreed, is dat vaak in het begin van de avond. Vroeger stond ik vaak ergens pas om 2 uur ’s nachts te zingen, maar dat is tegenwoordig een zeldzaamheid”, zegt Sam in Tv Familie.

Nu Sam een beetje ouder is, zit een nachtje doordoen er niet meer in. Als hij dat toch doet, dan is hij voor de rest van de week groggy.

“Ik zeg weleens tegen mijn vrouwke en onze gasten dat ik vroeger bij wijze van spreken van de ene broek in de andere vloog. Dat lukt de Gooris toch niet meer. Als ik gezellig en warm in de zetel zit, dan vallen mijn ogen ook rapper dicht. De jaren hebben toch wel een invloed op een mens z’n energiepeil.”