.
Sam Gooris
zondag 8 september 2024

Sam Gooris: “Dat kan ik ook weer afvinken”

Hij was er wel blij mee

Toen Sam Gooris zijn nummer ‘Arrivederci’ lanceerde, had de zanger nooit durven hopen dat het nummer zo’n grote hit zou worden als nu. Toch ging het nummer pijlsnel naar de top van de hitparade en werd Sam zelfs een van de tien finalisten van Zomerhit 2024.

“Een hit scoren hoeft voor mij inderdaad niet meer. Dat de mensen het maar plezant vinden, wat zingen en dansen. Wat dat betreft heb ik alvast geen klagen. De sfeer zat er altijd goed in. Ik heb ook heel veel toffe reacties gekregen op 'Arrivederci'. En 't is vaak gedraaid op de radio. Meer moet dat voor mij niet zijn”, zegt Sam tevreden in Tv Familie.

Ook met de wedstrijd van Zomerhit was Sam helemaal niet bezig. Hij had niet gehoopt op een nominatie en volgde het allemaal wat vanop een afstand.

“Die aandacht en nominatie was heel plezant, maar ik heb er geen promo voor gemaakt op de sociale media en dergelijke. Ik was allang blij dat ik daar op het podium mocht staan, in de finale. Dat kan ik ook weer afvinken. Ja, dat koester ik nog altijd: de mensen laten dansen én een lach op hun gezicht bezorgen. Daarvoor doe ik het. Ik kus nog elke dag mijn beide pollen.”

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris