.
kelly pfaff
dinsdag 20 februari 2024

“Sam Gooris doet niet uit de hoogte omdat hij zanger is” 

Hij staat met beide voeten op de grond 

In 1999 trouwden Kelly Pfaff en Sam Gooris met elkaar. Ze zijn ondertussen bijna een kwarteeuw getrouwd en de liefde is nog altijd even groot. Doorheen de jaren is Sam ook niet zoveel veranderd.

“Sam is niet zozeer veranderd, maar eerder geëvolueerd. De verschillen zijn miniem, want Sam zal altijd Sam blijven. Vanaf het begin hebben we ook de afspraak gemaakt dat we elkaar niet zouden proberen te veranderen. Als koppel vorm je dan wel een duo, maar tegelijkertijd blijf je twee aparte individuen. Ook kinderen zorgen voor een andere dynamiek in je relatie, maar ik herken in Sam nog altijd de jongen op wie ik in de nineties verliefd werd nadat ik hem leerde kennen tijdens de opnames van het VTM-programma 'Sterrenslag'”, zegt Kelly Pfaff in Tv Familie.

Wie ook alleen maar lovende woorden over heeft voor Sam, is zijn broer Werner Gooris. Familie is erg belangrijk voor de zanger.

“Sam is niet iemand die uit de hoogte doet omdat hij toevallig zanger is. 'We zijn thuis ook opgevoed met de gedachte 'dat een goeiendag zeggen geen geld kost'. Een deel van Sams succes is wellicht dat hij al die tijd met beide voeten op de grond is blijven staan.”