.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
dinsdag 7 februari 2023

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn nog altijd twee verliefde pubers 

Knuffelen en kussen, lachen en plagen 

Het programma ‘Expeditie Gooris’ toont hoe Sam, Kelly en de kids naar Amerika reizen en daar vervolgens heel wat fantastische zaken zien en meemaken.

De reis wordt door Kelly in mekaar gestoken. “Voor mij is altijd alles goed”, vertelt Sam aan Story. Maar als iets mij echt niet aanstaat, zal je het ook wel meteen merken”d. Ook in huis stelt Kelly altijd voor aan Sam wat hij kan doen en dan voert hij dat uit.

“Voor ons als koppel werkt dat goed. Sam en ik zijn vrij verschillend, maar kennen elkaars sterktes en zwaktes. We willen de andere nooit veranderen, we bouwen daar net samen op”, legt Kelly Pfaff uit aan Story.

Ondertussen zijn ze al een hele tijd samen want recent vierden ze nog hun 23ste huwelijksverjaardag “En we zien elkaar nog altijd even graag”, geeft Sam graag toe.

“Volgens de kinderen zijn Sam en ik nog altijd twee verliefde pubers. We kussen en knuffelen veel, net als lachen en plagen”, onthult Kelly Pfaff aan Story. Hun kinderen vinden dat plezant om te zien en zeggen vaak aan hun mama dat ze wat minder moet werken en meer moet genieten van tijd met hun vader.