.
sam gooris
maandag 20 mei 2024

Sam Gooris: “Het is zeker niet autobiografisch” 

Maar het kan 

Als er iemand is die straalt wanneer hij op het podium staat, dan is het Sam Gooris wel. Hij betreedt nooit met tegenzin het podium en is dankbaar dat hij dit mag doen. Dat vertelt hij zelf aan Tv Familie.

“Mocht het ooit gebeuren dat ik het met tegenzin doe, dan is het tijd om te stoppen. Maar mannekes, laat mij alstublieft nog járen op het podium staan. En vanaf nu zit 'Arrivederci' natuurlijk in m'n playlist. De melodie zal sommigen trouwens bekend in de oren klinken. De broers Van Passel brachten de originele versie in 1988 al eens uit, toen gezongen door Hallatu met de titel 'It's Not the Same Anymore'. Na 36 jaar heeft het nu dus een eigentijdse versie gekregen”, zegt Sam.

Het liedje gaat over afscheid nemen, en dat heeft vaak een negatieve bijklank. Maar ‘Arrivederci’ is ook hetgeen Sam altijd zegt als hij ergens buiten wandelt.

“Het wordt ook weleens gebruikt om een liefdesbreuk te beschrijven, maar bij mij is het dus zeker niet autobiografisch. Tussen Kelly en mij gaat het na bijna 25 jaar huwelijk nog altijd fantastisch goed. We hebben een band voor 't leven, zijn onafscheidelijk.”

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris