.
Sam Gooris
donderdag 18 juli 2024

Sam Gooris: “Ik heb straffe stoten meegemaakt”

​​​​​​​Ze kwamen dingen stelen

Terwijl iedereen denkt dat Aaron Blommaert of Camille de 2 Zomerhit zal winnen, is de kans ook heel groot dat Sam Gooris met de prijs gaat lopen. Zijn nieuwe zomersingle ‘Arrivederci’ doet het bijzonder goed en dat is de zanger ook gegund.

Hij mag zijn single ook een aantal keer brengen bij ‘Tien Om Te Zien’ en daar kijkt Sam heel erg naar uit. Het programma heeft toch een speciaal plekje in zijn hart.

“Ik heb alles aan ‘Tien Om Te Zien’ te danken. Was dat programma er niet geweest, dan had ik nu niet tegenover jou gezeten. 'Laat me nu zingen' was mijn eerste single en betekende mijn doorbraak”, zegt hij in Tv Familie.

Bij Sam is het grote succes ook altijd heel netjes gebleven. Hij heeft geen zotte toestanden gemaakt zoals bij Koen Wauters waar de meisjes flauwvielen.

“Maar ik heb ook straffe stoten meegemaakt. Ik stond op posters die aan de muur hingen en er werd soms gejoeld of gekrijst. Sommige vrouwen gingen wel ver. Zo herinner ik me nog dat mijn ouders hun ondergoed van de wasdraad moesten halen, omdat fans mijn pa zijn caleçon stalen denkende dat het míjn onderbroek was.”