.
Sam Gooris
woensdag 29 juni 2022

Sam Gooris: “Ik kan dat fysiek niet meer aan”

Net nu hem een drukke zomer te wachten staat.

Sam Gooris heeft een drukke zomer voor de boeg. Samen met zijn kompaan Sergio maakt hij de Vlaamse podia onveilig met hun debuutsingle ‘Een nieuw begin hé ho’. De talrijke optredens beginnen stilaan hun tol te eisen.

“Als een Duracellkonijn staan springen op een podium … Ik begin dat te voelen”, bekent Sam in weekblad Dag Allemaal. Gooris wordt volgend jaar 50 en merkt dat naar eigen zeggen aan z’n fysiek.

“Vijf keer per dag optreden kan ik fysiek niet meer aan”, vertelt Sam. Hij neemt dan stilaan ook wat minder hooi op z’n vork. “Sergio heeft mij geleerd om dingen te weigeren”, licht hij toe.

Toch hebben beide heren enorm veel zin om er deze zomer een lap op te geven. “Ik droomde er al jaren van om eens samen te zingen”, klinkt het bij Sam.

De fans van beide heren kunnen hun borst al nat maken. “Laten we deze zomer de Vlaamse podia op stelten zetten”, klinkt het bij Sam. “Met Sergio erbij, dat gaat wat geven. Het is zoals in ons lied: De zon begint weer te schijnen”, besluit hij in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris