.
Sam Gooris en Shania Gooris
woensdag 10 mei 2023

Sam Gooris steekt er zijn energie niet meer in 

“Zij zijn de baas niet” 

Hij staat intussen al vele jaren op het podium en is nog steeds een veelgevraagde artiest. Ambiance is er altijd als Sam Gooris optreedt en als zijn publiek gelukkig is, dan is hij dat ook.

Ook het repertoire dat hij brengt bevat meestal een aantal klassiekers zoals ‘Marijke’ en ‘Laat het gras maar groeien’. Men vraagt zich dan ook af of hij die liedjes nooit beu is…

“Ik ben niet ván de mensen, zij zijn de baas niet, maar ik werk wel voor de mensen. Mijn job is om hen blij te maken. En dan ben ik ook blij. Zonder die liedjes gaan zij niet blij zijn, en ik dus ook niet”, bekent Sam Gooris aan Het Laatste Nieuws.

Toch zijn er ook heel wat mensen die geen fan zijn. “Ik heb al heel vroeg geleerd dat ge toch nooit voor iedereen goed kunt doen. Dat sommige mensen mij niet kunnen verdragen, dat versta ik heel goed, want ik kan sommige mensen ook niet goed verdragen”, aldus Sam.

Het enige hij niet begrijpt, is dat mensen hun tijd willen verprutsen met daarover te zagen op Instagram en Facebook. “Maar dat moeten zij weten. Ik steek in dat soort ergernis nul energie”, beklemtoont Sam aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris