.
Sam Gooris
maandag 6 februari 2023

Sam Gooris: “Zoiets moesten we wel meepikken”

Hij is een grote fan

Het is elke dinsdagavond genieten van Sam Gooris en zijn gezin in Amerika. Het gezin beleeft er de tijd van hun leven en neemt Vlaanderen een stukje mee op hun roadtrip door de droombestemming van velen.

Voor Sam Gooris was vooral het bezoek aan ‘Neverland’ een enorm hoogtepunt. Hij is een enorme fan van Michael Jackson. Aan de ingang van de ranch mogen staan, dat zal hij niet meteen snel vergeten.

“Ik ben niet zo’n emotionele tiep, maar het deed mij toch wel iets, ja. Ik ben altijd een grote fan geweest. We waren gaan kajakken in Santa Barbara en ineens viel mijn frank: Michael Jackson moet hier in de buurt hebben gewoond. Kelly heeft het opgezocht op haar smartphone, en het bleek maar een half uur omweg te zijn. Zoiets moesten we wel meepikken”, zegt Sam in Dag Allemaal.

Wie het eerste seizoen heeft gezien van ‘Expeditie Gooris’ heeft toch een emotionele Sam Gooris kunnen aanschouwen. Al waren die emoties vooral achteraf.

“Dat was toen we nog extra quotes moesten opnemen om de hele reis te overlopen. Ineens besefte ik: ‘Potverdorie, dat gaat hier heel rap!’ Ik heb zoveel gemist van de jeugd van mijn kinderen. Met het gezin op vakantie gaan, dat deden we nooit.”

Bio van Sam Gooris