.
News Image

Sammy Baker zingt over zijn vrouw Gina

Vrouw is onderwerp in nieuwe carnavalssingle..


Dat Carnaval steeds dichterbij komt zie je aan enkele nieuwe singles die nu verschijnen. Ook Sammy Baker gaat hier ongetwijfeld mee scoren. In het programma “Ment op zondag” gaf hij tekst en uitleg.



Op een dag zat Sammy Baker in de kleedkamer samen met manager Patrick Vandewattijne en Michael Lanzo. Sammy's vrouw Gina was er ook bij. Patrick Vandewattijne begon ineens te zingen van “Gina Lolobrigida” en dat klonk zo goed, dat hiermee deze single is geboren.

Vrouw Gina mocht zelfs mee de studio in en heeft enkele woorden mogen spreken, net als in de videoclip.

Toch heeft Sammy Baker een moeilijke periode gehad in zijn relatie met Gina. Ze gingen wel eens 3 à 4 weken uit elkaar. Gina had wat tijd nodig voor zichzelf en trok tijdelijk bij haar ouders in. Uiteindelijk werd er dan goed gepraat met elkaar. Bleek dus dat Gina het moeilijk had met het feit dat Dirk Thielens ineens Sammy Baker werd.

Het compromis luidde: “Tijdens een optreden ben ik volledig Sammy Baker en besta jij even niet”. “Als we terug in de auto zitten ben ik volledig Dirk Thielens en gaat al mijn aandacht naar jou”.



Ondertussen is de liefde tussen Sammy en Gina erg groot en gaat zijn partner regelmatig mee naar optredens en wordt ze gewaardeerd door de fans.