.
Prinses Delphine
donderdag 9 december 2021

Sander Bos danst met prinses Delphine in ‘Dancing With The Stars’

"Dat ze prinses is, verandert niks voor mij"

Één van de meest verrassende namen voor ‘Dancing With The Stars’ dit seizoen was prinses Delphine Boël. Zij kreeg de Nederlander Sander Bos toegewezen als haar danspartner. Dag Allemaal sprak met Sander over zijn samenwerking met Delphine.

“Van de zeven danspassen stond ze inderdaad vijf keer op m’n tenen. Ze is een echte beginner. Toen ik haar in een galerij in Knokke voor het eerst ontmoette, toonde ze me wat ze al kende: de vogeltjesdans. Ik dacht: ‘oh god, nee! Bovendien heeft ze dyslexie en heeft ze moeite met aanwijzingen als ‘links’ en ‘rechts’, vertelt Sander.

Moeite met haar adellijke achtergrond, dat heeft Sander niet. “Ik zag haar als een interessante, artistieke, creatieve vrouw die haar hart op tafel durft te leggen. Het is pas later dat ik over haar persoonlijke geschiedenis hoorde. Maar dat veranderde voor Bos niks en hij behandelt de prinses zoals hij iedereen zou behandelen. “Ik zei: ‘Lieve schat, we gaan met z’n tweeën een partnership moeten vormen. Als danscoach ga ik zeggen wat je moet doen en gaan we goed moeten samenwerken!”