.
Sandra Kim
donderdag 21 december 2023

Sandra Kim: “Dat wordt een mooie afsluiter”

Ze is blij dat ze erbij mag zijn

Eind december is het eindelijk zover: ‘Will Tura nodigt uit’. Tal van Vlaamse artiesten zullen de keizer van het Vlaamse lied eren met een prachtig eerbetoon in het Sportpaleis.

Wie ook van de partij zal zijn, is Sandra Kim. Voor haar is Will niet alleen een collega, maar ook een vriend van de familie van haar man.

“Ik vind het een hele eer dat ik erbij mag zijn en ben oprecht blij dat ik voor Will mag zingen in het Sportpaleis. Door die persoonlijke connectie via mijn man kennen we elkaar al lang. Will is een goeie vriend van mijn schoonvader. En we hebben één keer samen gezongen. In 1987 was dat, in Vorst Nationaal. Will is een heel grote meneer wat het Vlaamse lied betreft. Deze concerten zullen zijn gigantische carrière héél mooi afsluiten”, zegt Sandra enthousiast in Primo.

Het is dus niet de eerste keer dat Sandra en Will zullen samenwerken. Maar de allereerste keer was ze nog erg jong.

“Het blijft wel een mooi souvenir. Ik sprak toen nog geen woord Nederlands, dus moest ik fonetisch zingen. Dat was wat moeilijk, maar ik vond het geweldig om voor Wills publiek te mogen optreden. En het publiek was heel enthousiast. Zalig.”

Bio van Sandra Kim en Will Tura

Meer Over:

Sandra Kim Will Tura