.
Sandra Kim
vrijdag 21 januari 2022

Sandra Kim toont onbegrip: “Dat is ronduit belachelijk”

Ze steunt de cultuur volop

In 2020 won Sandra Kim het eerste seizoen van ‘The Masked Singer’. Het programma en haar overwinning opende opnieuw vele deuren en haar carrière kreeg opnieuw een boost. Ondanks de coronamaatregelen kon de zangeres afgelopen zomer toch vaak op het podium staan. Maar ze toont wel weinig begrip naar de maatregelen die nu nog steeds van kracht zijn.

“Ik vind dat ronduit belachelijk. Want we volgden alle maatregelen: mondmaskers, voldoende ventilatie en afstand. Ik ben ondertussen drie keer gevaccineerd. Wat kan een mens meer doen? Ik snap het niet. Ik volg meestal trouw wat de regering zegt, maar nu vind ik het echt niet normaal. Cultuur en entertainment zijn nodig in het leven, mensen kunnen niet zonder”, reageert ze in Dag Allemaal.

Enkele weken geleden vond er in Brussel een betoging plaats tegen de maatregelen voor de cultuursector. Maar op die betoging was Sandra niet aanwezig. “Al heb ik veel sympathie voor de betogers. Zelf ben ik een beetje bang van een grote mensenmenigte, voor mij is dat echt moeilijk. Ik heb ook niet graag dat ik op straat herkend word.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sandra Kim

Meer Over:

Sandra Kim