.
Sandra Kim
woensdag 8 juni 2022

Sandra Kim wordt 50: "Dat hoefde niet per se"

Het wordt een drukke zomer

Sandra Kim wordt 50 en staat 35 jaar op de planken. Dat is dus een goede reden voor een feestje. En dat geeft Sandra met een verrassingsconcert in het Kursaal in Oostende. En Sandra heeft er zin in.

“Veel wil ik nog niet verklappen, maar de fans mogen wat verwachten: livemuzikanten, oude en nieuwe liedjes, covers en enkele verrassingen. Het wordt een leuk feestje! Je wordt maar één keer vijftig, hé”, lacht Sandra in Story.

Sandra had er ook voor kunnen kiezen om een Sportpaleis te vullen, maar dat was dit keer geen must meer. Ze had er immers al eens een keertje gestaan.

“Ik trad er al op na mijn overwinning op het Songfestival. Het was wel mijn eerste ervaring met ‘The Night of The Proms. Drie avonden op rij voor vijftienduizend mensen zingen…. Wat een toffe ambiance! Ik heb me heel goed geamuseerd.”

Het wordt een drukke zomer voor Sandra en vakantie zit er niet meteen in. “Spijtig genoeg niet. Ik wil graag naar Amerika reizen en familie in Italië bezoeken, maar dat moet even wachten. Ik heb het te druk met alle optredens. Ik sta onder andere op Parkies, Gentse Feesten en Parkpop Mechelen. Ik klaag niet. Ik ben heel tevreden met de vele optredens.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sandra Kim

Meer Over:

Sandra Kim