.
Sandrine André
zaterdag 24 september 2022

Sandrine André: “Hij dacht vooral: ‘weer zo’n BV’”

Ze werden beste vrienden

Iedereen heeft zo wel van die gebeurtenissen die alles bepalend zijn in zijn of haar leven. Voor actrice Sandrine André was dat een zinnetje in het scenario van ‘Familie’.

“’Veronique danst een dansmarathon en wint’, stond er. Dat was de verhaallijn: de personages zouden in het café meedoen aan een danswedstrijd en ik zou winnen. ‘Allemaal goed en wel’, zei ik tegen de productie. ‘Maar geef me dan een dansles. Dat ik tenminste een geloofwaardige winnaar ben.’”, doet Sandrine haar verhaal in Het Laatste Nieuws.

Sandrine kreeg haar dansles en mocht naar een les van Arend Vandevelde, die ooit ook meedeed aan ‘Sterren Op De Dansvloer’. Arend deed het met plezier, maar dacht vooral: ‘Weer zo’n BV’.

“We zijn beginnen dansen en hebben elkaar nooit losgelaten. Dat heeft mijn leven echt veranderd: ik ben een dansopleiding gaan volgen en ik geef nu dansles met Arend. Ik ben met mijn man zelfs naar Herent verhuisd, waar Arends dansschool is.”

Arend en Sandrine bouwden een innige vriendschap op en horen elkaar elke dag. “De gesprekken die ik met Hans niet heb, heb ik met Arend. En de dingen die Hans niet graag doet, doe ik met Arend. IK heb op dat gebied twee mannen in mijn leven. Arend geeft mijn leven een balans die ik met Hans alleen niet zou hebben?”

Bio van Sandrine André

Meer Over:

Sandrine André