.
Sarah De Koster en Roel Vanderstukken
woensdag 5 juni 2024

Sarah De Koster: “Blij dat ik het gedaan heb” 

Op aanraden van haar dochter 

Toen VTM Sarah De Koster vroeg om deel te nemen aan ‘Sing Again’ hapte de zangeres niet meteen toe. Het is uiteindelijk haar dochter Josefien die haar over de streep wist te trekken.

“Mijn dochter zei: ‘Maar mama, ge moet dat gewoon doen! Het gaat supergoed zijn dat ge terug wat op tv komt.' Dat is wel zo: het is sowieso al heel moeilijk om je muziek op de radio te krijgen, het is nuttig dat de mensen er een gezicht op kunnen plakken. Ik ben blij dat ik het gedaan heb”, klinkt het in Dag Allemaal.

Ook presentator Koen Wauters kan het alleen maar toejuichen dat de zangeres zich uiteindelijk toch heeft laten overhalen. Dat ze het ver heeft geschopt is het ideale moment om er gebruik van te maken om haar carrière opnieuw te lanceren.

“Het is de kunst om het nu te verzilveren met iets nieuws, iets fris. Maar er is geen gouden formule, hé, en ook al heb je vroeger hits gescoord, contacten in de business verwateren snel. Intussen staan al die gasten die meedoen aan 'The Voice' ook te trappelen om hun plekje te veroveren. Het is niet evident om dan zomaar de draad op te pikken.”