.
Sarah Mouhamou
dinsdag 11 april 2023

Sarah Mouhamou: “Het voelt alsof ik gefaald heb” 

Ze bleef niet samen met de papa van haar zoon 

Wanneer je zwanger wordt, hoop je natuurlijk dat de relatie met de vader of moeder van je kindje blijft duren. Dat hoopte ook Sarah Mouhamou. Helaas bleef zij niet samen met de papa van haar zoon Nouh.

“Het voelt soms alsof ik gefaald heb, ja. Logisch als jeeen relatie begint en samen een kind krijgt, is dat meestal met de intentie om altijd samen te blijven. Dat het anders is verlopen, was in het eerste jaar moeilijk om te verwerken. Maar het lijkt me voor een kind veel beter om een gelukkige mama en papa te hebben die niet meer samen zijn dan twee ongelukkige ouders te zien tussen wie er veel spanningen zijn”, zegt Sarah in Story.

Sarah mag dan wel uit elkaar zijn met de vader van Nouh, ze is ondertussen toch weer gelukkig in de liefde. Haar nieuwe vriend leerde ze 8 jaar geleden kennen.

“We leerden elkaar kennen toen hij mij moest fotograferen. Dat was toen louter professioneel, maar in oktober vorig jaar zijn we weer aan de praat geraakt en is de vonk overgeslagen. Intussen is hij geen fotograaf meer maar chef-kok. Ik hoef niet meer te koken.”

Ook Nouh weet ondertussen dat Sarah iemand anders heeft en dat heeft ze voorzichtig opgebouwd. “Ik heb eerst veel over mijn nieuwe vriend gepraat en toen ook een foto getoond. Toen Nouh zelf vragen begon te stellen en nog eens een foto wou zien, heb ik een eerste ontmoeting gepland. Ik was heel zenuwachtig, maar uiteindelijk ging alles vanzelf.”

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou